طبخ و توزیع 500 پرس غذا در طرح اطعام غدیر توسط مجتمع صنعتی اسفراین

دکتر علی ملک مدیر عامل مجتمع صنعتی اسفراین در خصوص برگزاری این پویش همدلی گفت: با توجه به اهمیت اطعام در روز عید غدیر، مجتمع صنعتی اسفراین در قالب پویش احسان غدیر، اقدام به طبخ و توزیع 500 پرس غذای گرم در این روز کرد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع صنعتی اسفراین، دکتر علی ملک با بیان اینکه این طرح با هدف احیای سنت حسنه اطعام غدیر برگزار شده است افزود: همزمان با عید سعید غدیر 500 پرس طعام علوی به همراه 250 پک هدیه غدیر به مناسب دهه ولایت و عید غدیر در بین خانواده ها توزیع شد.
دکتر ملک با اشاره به اینکه در احادیث مختلف اهل بیت(ع) توزیع اطعام و نذری در روز عید غدیر بسیار سفارش شده است، اظهار داشت: اطعام فوق، پس از پخت در این مجتمع با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی بسته بندی و در درب منازل افراد کم برخوردار در روستاها و مناطق حاشیه ای شهرستان اسفراین توزیع شد و همگی مهمان سفره حضرت امیرالمؤمنین(ع) بودند.
عید سعید غدیر خم یکی از بزرگترین اعیاد مسلمانان است و یکی از سنت های حسنه در این روز سنت غذا دادن به افراد یا همان اطعام مومن است.
پایان خبر.

پیمایش به بالا